7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Seler naciowy smażony w imbirze

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [4]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

seler naciowy
świeży imbir (kłącze)
olej do smażenia
sól
pieprz
sos sojowy

Przygotowanie:

Selera umyć i pokroić w paseczki. Imbir pokroić w kawałki.

Rozgrzać w garnku olej, dodać imbir, smażyć z 3 minuty. Dodać sól, pierz, wrzucić seler. Mieszać, trzymając na ogniu. Na końcu doprawić sosem sojowym. Mieszać i też potrzymać parę minut na ogniu.
Nadesłał(a) arleta, dnia: Mar 27, 2001
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Nalya. Je
Euforio Oct 18, 2012

właśnie zrobiłem ten przepis z ryżem. nie dodałem sosu sojowego a imbir starłem, ale muszę przyznać, wyszło po prostu pysznie!! polecam gorąco!!;)
~pandoktor May 11, 2010

bardzo dobre :) my dodajemy jeszcze papryke.
chilika Feb 9, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege)
Krem z pomidorów z selerem naciowym (wegańska)
Soczewica z pieczarkami i selerem naciowym (wegańska)
Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska)
Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska)
Marchewka duszona z selerem naciowym (wegańska)
Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas