7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska 
	
	Składniki:miso białe
 
		tofu miękkie 1/2 oberżyny (bakłażana) bulion z kostki (lub nie) Przygotowanie:Do wrzącej wody wrzucić bulion, rozpuścić. Tofu pokroić w paseczki, oberżynę w kostkę, wrzucić do wywaru i gotować do miękkości oberżyny.
 
	Kiedy jest miękkawa, dodać miso na dwie osoby (1-2 łyżeczki w zależności od upodobań). Podawać w miseczkach. 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 
				
			
		
		Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Zupa z miso (wegańska)Zupa śniadaniowa miso (wegańska) Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska) Zupa miso z glonami nori (wegańska) Zupa-krem z czerwonej soczewicy, ryżu i miso z algami wakame (wegańska) Kuskus z tofu, bakłażanem, cukinią, papryką i innymi warzywami (wegańska) Tofu i makaron w sosie pomidorowym z suszoną śliwką i bakłażanem (wegańska) Zupa szczawiowa z tofu (wegańska) Dressing z białego miso (wegańska) Lasagne z bakłażanem (lakto-wege) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |