7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

czerwona kapusta
jabłko
sól
pieprz
śmietana albo jogurt naturalny

Przygotowanie:

Czerwoną kapustę poszatkować, dodać pokrojone jabłko, sól, pieprz i trochę śmietany albo jogurtu naturalnego. Wymieszać.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Feb 25, 2001
Źródło/autor przepisu: Arleta
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną, przyprawiana musztardą (lakto-wege)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką - najpyszniejsza! (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)
Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty z jabłkiem, marchewką, porem i selerem (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i olejem orzechowym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty kiszonej (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas