7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kapusta
mała ilość mleka (zwykłego lub roślinnego) lub woda z kostką bulionową grzybową
sól

Przygotowanie:

Bez tłuszczu - ugotować poszatkowaną kapustę w małej ilości mleka, jak się zacznie gotować, niech sobie pyka na małym ogniu aż zmięknie. Pod przykryciem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Krysia Thompson
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Łazanki z czerwoną kapustą na mleku (wegańska)
Wykwintna kapusta duszona na mleku (wegańska)
Kapuśniak ze słodkiej kapusty z mlekiem i śmietaną (lakto-wege)
Colcannon - puree z mlekiem, kapustą i groszkiem (wegańska)
Zupa ziemniaczano-warzywna z kapustą zaprawiana mlekiem (wegańska)
Owies duszony w mleku z kapustą i grzybami (wegańska)
Makaron z mlekiem (wegańska)
Botwinka zabielana mlekiem (lakto-wege)
Herbata po angielsku (z mlekiem) (lakto-wege)
Kawa chłodzona mlekiem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas