7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron z pieczarkami, groszkiem i papryką zapiekany pod serem
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:200 g makaronu
200 g pieczarek 1 średnia cebula 1 czerwona papryka 1/2 szklanki zielonego groszku 1 szklanka śmietany 100 g startego żółtego sera 2 łyżki masła lub oleju do smażenia + do formy sól pieprz papryka w proszku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ziemniaki zapiekane z pieczarkami i serem (lakto-wege)Chleb zapiekany z pieczarkami i serem (lakto-wege) Makaron z cukinią, pieczarkami i papryką (wegańska) Proste nadziewane pieczarki zapiekane pod żółtym serem (lakto-wege) Ryż z pieczarkami zapiekany pod żółtym serem (lakto-wege) Zapiekane bułki z pieczarkami i żółtym serem (lakto-wege) Paella wegetariańska z papryką i pieczarkami (zapiekana) (wegańska) Zapiekanka a'la musaka z ziemniakami, pieczarkami, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Makaron zapiekany z bakłażanami (lakto-wege) Jarzyny zapiekane z makaronem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Mi8k Aug 9, 2010