7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:mały słoiczek pieczarek marynowanych
3/4 słoika ogórków konserwowych puszka groszku konserwowego 1/2 szklanki majonezu 1/2 szklanki gęstej, kwaśnej śmietany sól pieprz Przygotowanie:Pieczarki i ogórki pokroić w kostkę. Dodać groszek, wlać majonez i śmietanę, wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą
i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Feb 11, 2001
Źródło/autor przepisu: Przepisy kulinarne z "książki kucharskiej Ismeny Głowania" (strona już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Tatarska omaćka (sos tatarski) (ovo-wege)Sos tatarski (bez ograniczeń) Minimalistyczny sos tatarski do jajek na miękko (ovo-wege) Sos tatarski z tofu – zamiast majonezu (wegańska) Sos "tatarski" na bazie tofu i mleka sojowego (wegańska) Sałatka pekińsko-tatarska (na ostro) (wegańska) Sos pesto (lakto-wege) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Sos szalotkowy (lakto-wege) Sos 8 jarzyn (wegańska) Sos waniliowy (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
rubia Apr 2, 2010