7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasolka szparagowa duszona z oregano

Średnia ocena: [4.666666666666667 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

0,5 kg fasolki szparagowej
1 cebula
2 łyżki oleju
sól
oregano

Przygotowanie:

Pokrojoną drobno cebulę podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną fasolkę, przyprawy i trochę wody. Dusić do miękkości przez 15-20 min.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


bardzo dobre, następnym razem dodam więcej cebuli :)
banka 2013-09-11 17:36:02.653

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege)
Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska)
Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona na oliwie, na kwaśno (wegańska)
Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)
Duszony kalafior, brukselka, żółta fasolka szparagowa z prażonym sezamem (wegańska)
Duszone karczochy z Kalabrii (z owczym serem i oregano) (lakto-wege)
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas