 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-ovo-wege Składniki:150 g grzybów suszonych (lub 50 dag świeżych)
 2 szklanki mleka 50 g mąki 2 jaja 70 g bułki tartej sól pieprz 1/4 szklanki oleju do smażenia Przygotowanie:Grzyby umyć i namoczyć w mleku na kilka godzin. Następnie ugotować w lekko osolonej wodzie, dobrze osączyć. Grzyby panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2001-02-18 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Z.Wodecki 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege)Grzyby (leśne i pieczarki) panierowane otrębami (bez ograniczeń) Grzyby zapiekane (lakto-wege) Grzyby z jajek (bez ograniczeń) Grzyby po litewsku (lakto-wege) Grzyby kiszone (wegańska) Grzyby w pomidorach (wegańska) Smażone grzyby suszone (bez ograniczeń) Grzyby duszone z ziemniakami (wegańska) Grzyby jak ryby (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |