7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Różowe tofu - pasta

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

tofu 0,2 kg
koncentrat pomidorowy (łyżeczka obfita)
cebula mała
sezam + słonecznik zmielony (opcjonalnie)
sól kamienna

Przygotowanie:

Tofu rozdrobnić, cebulę drobno posiekać, ziarna uprażyć i zmielić w młynku. Wszystkie składniki zmieszać i doprawić solą.
Nadesłał(a) wojmat, dnia: 2001-01-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Wojmat, ale to takie proste, że każdy może wymyśleć ;-)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z tofu i tahini (wegańska)
Orzechowa pasta z tofu (wegańska)
Pasta pomidorowa z tofu (wegańska)
Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska)
Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
Pasta warzywna z soczewicą i tofu (wegańska)
Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska)
Paputof - pasta z tofu i papryki (wegańska)
Botwinka różowa wegańska (wegańska)
Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas