7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jaja po węgiersku



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

4 jaja,
4 pomidory,
2 cebule,
papryka,
sól,
tłuszcz

Przygotowanie:

Cebulę obrać, pokroić, przesmażyć na tłuszczu na szklisto dodać pomidory pokrojone w plasterki, chwilę dusić na małym ogniu, na końcu wbić ostrożnie jaja, posolić, posypać papryką, smażyć pod przykryciem aż białka się zetną.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Hmm, może prościzna, ale na pewno świetne urozmaicenie jajek sadzonych :)
~Kasia 2008-04-06 14:53:47.886

mniam!
~herbedyja 2006-08-17 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jajka po węgiersku (ovo-wege)
Sernik po węgiersku (bez ograniczeń)
Jaja alabama (ovo-wege)
Jaja po wiedeńsku (ovo-wege)
Sałata faszerowana po węgiersku 1 (bez ograniczeń)
Sałata faszerowana po węgiersku (bez ograniczeń)
Jaja faszerowane pieczarkami (ovo-wege)
Jaja faszerowane boczniakiem (bez ograniczeń)
Gulasz sojowy po węgiersku z papryką (wegańska)
Jaja żółte czyli kminkowe (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas