7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany Imam

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

bardzo fajne, ale nie próbowałam ;PP
autor anonimowy Aug 26, 2005

dzien dobry rodacy, szukam przepisu na kiszenie kapusty. dziekuje
~sabudaelisabeth@aol.com Apr 25, 2005

bardzo mi sie spodobał ten przepis, ale niezbyt mi smakowało. albo mi nie wyszlo albo po prostu przepis jest niezbyt. mimo wszystko stawiałabym raczej na to pierwsze ;-)
moje rady to:
- nie oszczędzać czosnku
- bakłażany smarzyc najpierw od zewnatrz, bo miąższ bardzo chłonie olej. przy okazji nie przesadzac z płomieniem bo się z lekka sfajczą.
- generalnie oszczednie z olejem - jak dla mnie za tłuste wyszło.
- zaglądać czasem w czasie pieczenia i w razie czego dolewac wody; inaczej może conieco sie przypalić.
patrycccja Jan 1, 2001

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas