7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Baba drożdżowa parzona

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

ZROBIĘ I DOPIERO NAPISZĘ CZY SIĘ UDAŁO I CZY JEST ŁATWE
autor anonimowy Jun 13, 2005

Zapażanie mąki jest stosowane po to aby ciasto było dłużej świeże i polega na zagotowaniu mąki z mlekiem
~samahid Mar 17, 2005

Pyszna baba polecam.Nie jest trudna do zrobienia i zawsze sie udaje.Pozdrawiam
autor anonimowy Apr 25, 2003

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas