7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bałkańska jarzynka: smażone bakłażany na papryce duszonej z pomidorami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

a umiesz przygotowywac baklazany?
co nie wyszlo? za gozkie? to nie wina przepisu tylko baklazanow albo kucharza... praktyka czyni mistrza - p[ociesz sie ;)
ps: jesli baklazany sa za gorzkie to znaczy ze albo byly za stare (wtedy nic im nie pomoze) albo zabraklo im obrobki (po pociachaniu w plasterki posypac sola odstawic, odcisnac sok, dopiero poddac dalszej obrobce).
autor anonimowy Dec 31, 2004

Kurde, wszystko nie wyszło, goście niezadowoleni, ogólna plama. Co ty na to?
~Franek Dolas Dec 24, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas