7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Witam, mam pytanie odnośnie tego przepisu - czy jajka wbijam do farszu surowe? Czy powinnam je podsmażyć wraz z farszem przed włożeniem do bakłażanów? czekam pilnie na odpowiedź - składniki już gotowe, tylko nie wiem, jak z tymi jajkami!:)
~Danusia Feb 26, 2009

pycha!!!:)
~natalia Sep 20, 2007

to byl moj baklazanowy debiut! przepis jest swietny - szybko sie robi, jest bardzo smaczne, zdrowe i lekkie. a do tego bardzo elegancko wyglada. polecam nawet niedosiwadczonym w kuchni! to danie nie moze sie nie udac :)
Rena Mar 21, 2001

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas