7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dyńkowe burgery

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

o dzięki :-)
marisaxyz Oct 30, 2013

Dynię kroimy na pół, wydrążamy z pestek , kroimy na plastry i wrzucamy na blaszkę i do piekarnika. Pieczemy w 200 °C do miękkości. Plastry dyni obieramy ze skórek, a wszystko co pozostanie to nasze puree, która można rozgnieść dodatkowo widelcem lub zblendować, bo dynia hokkaido jest jednak dość mączasta :)
mniumniu Oct 20, 2013

a jak zrobić takie puree z dyni?
marisaxyz Oct 20, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas