7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegańskie bezglutenowe pieguski

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Jeśli zastąpiłaś syrop z agawy cukrem możesz dodać więcej mleka, spróbować piec krócej i może w trochę wyższej temperaturze. Wtedy ciasteczka powinny być bardziej miękkie.
readeat Oct 11, 2013

Zastąpiłam syrop z agawy cukrem trzcinowym i ciasteczka wyszły naprawdę pyszne! Jedyny ich mankament to to, że wyszły bardzo, bardzo twarde, zapewne przez dodatek mąki kukurydzianej (dałam 50 g). Ale następnym razem zrobię tylko z ryżowej :)
Cimeriesi Oct 5, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas