7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Surowe ciasto z awokado, karobem i malinami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja tych na spód nigdy nie moczę. Mój stary blender daje radę, ale młynek do orzechów jest najlepszy jeśli chodzi o mielenie orzechów. Młynka nie polecam natomiast do rozdrabniania daktyli.
readeat Oct 11, 2013

Jak to smakuje? Robił już ktoś? A migdałów nie trzeba namoczyć przed blenderowaniem? Boję się o mikser...
koszka Sep 16, 2013

Zdecydowanie jutro zrobię :)
nanak Aug 11, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas