7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pierogi ruskie jak od babci

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kasia - tak, na gładko, zwykły blender spokojnie da radę. :)
Amanda3601 - dzięki, cieszę się.
bonamartinka Jan 19, 2015

Genialne i chyba pierwszy raz coś smakuje mi tak samo jak w diecie nie wegańskiej.
amanda3601 Jan 5, 2015

A slonecznik zmiksowany jest na gladko w blenderze?
~Kasia Dec 13, 2014

Ja na oko, octu może łyżkę, jak o tym pamiętam, a oleju tyle, by miało odpowiednią konsystencję.
Luna7 Jun 30, 2014

ile tego oleju i octu do odcedzonego słonecznika dajecie?
martina Jun 30, 2014

Ten farsz jest przepyszny też w naleśnikach ;) Jakoś farsz na wegańskie ruskie ze słonecznikiem zamiast twarogu bardziej mi podchodzi, niż ten z tofu, które z kolei bywa oczywiście najlepszym zamiennikiem czegoś tam w innych potrawach :) Ale do ruskich - słonecznik najlepszy!
Luna7 Jun 30, 2014

Te pierogi są przepyszne! Nie da się ich odróżnić od prawdziwych ruskich, po prostu się nie da, smakują identycznie! Kto by pomyślał, że słonecznik z octem mogą dać tyle radości. :D Serdecznie polecam, świetny przepis.
erwilka Jan 12, 2014

Pyszne, super przepis :)
Maqda Apr 8, 2013

zrobiłam dziś, naprawdę pyszne, smakują jak prawdziwe ruskie! byłam zaskoczona, że można stworzyć podobny smak bez twarogu. a to połączenie zmiksowanego słonecznika z octem jest genialne! polecam!
~magda Nov 29, 2012

Podoba mi się już ten przepis z pewnością spróbuje :)
agnmid Nov 20, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas