7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Liście winogron (na "gołąbki")

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Fakt, najlepsze te majowo-czerwcowe, a później trzeba bardzo ostrożnie wybierać. Raz mi wyszły pysznie doprawione, ale twarde jak nie wiem co, starsze się przecież dłużej blanszuje...
Luna7 Nov 9, 2012

żałuję, że nie zatroszczyłam się o te liście wcześniej :( uwielbiam takie gołąbki, ale w tym roku jakoś przegapiłam sezon :(
do tej pory mroziłam liscie, polecam taką metodę :)
~podpis Nov 9, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas