7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

RAW Sernik orzechowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Mam dla Was zła wiadomość - wszystkie orzechy dostępne w sklepach nie są RAW.
Jedynie te co sami zerwiecie z drzewa i obierzecie.
Aby wyjąc orzech nerkowca ze skorupki, należy go podgrzać do bardzo wysokiej temperatury. 'Just sayin'
missveegan Mar 2, 2014

ok. 40 dag?
martina Jun 26, 2013

4 filiżanki orzechów - ile to będzie w dag?
Maranta Jun 26, 2013

trololol, robiłam spody do surowych ciast z laskowych i z migdałów, były bardzo dobre.
nasse Jun 25, 2013

Pewnie nerkowcami, tyle że one są jeszcze droższe niż włoskie ;/
martina Jun 25, 2013

czy można orzechy włoskie zastąpić innymi? wyjątkowo ich nie lubię ;)
~trololol Jun 25, 2013

Super wygląda i z pewnością bardzo smaczne ;)
Witarianie Dec 25, 2012


pycha! tylko u mnie spodu wyszło dużo za dużo /na jedną blaszkę/, a z kolei góry odrobinę za mało /na dwie/
ziebra Oct 17, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas