7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pikantny pasztet paprykowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Witam, a w jakiej ilości dodajemy bulionu? Poz raz pierwszy będę robiła ten pasztet więc nie chciałabym zrobić czegoś źle. I jeszcze jedno. Jak już ugotuję wszystko i będzie faktycznie miękkie to co dalej? Przekładam do jakiegoś naczynia i schładzam, czy jemy na ciepło? Nie ma żadnej fotki więc potrzeba mi więcej informacji :) z góry dziękuję za pomoc.
~marzenqua 2014-01-04 16:14:00.459

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas