7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy z oliwkami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

za duzo słonecznika-tłumismak oliwek. przydałaby sie rowiez dokladna ilosc tymianku i ziol prowansalskich jakie dodajesz
~ss Mar 13, 2015

pyszna,chociaż trzeba uważać z przesoleniem. Zamiast zielonych dodałam czarnych oliwek i pół ząbka czosnku, gdyż nie lubię tak intensywnego smaku oliwek. Wyszło idealnie. Polecam!
Koreczka1 Sep 8, 2013


Po raz pierwszy robiłam taką pastę i wyszła wyśmienita. Zwłaszcza z chlebem razowym i ogórkiem. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie dodała czegoś od siebie. Mianowicie dodałam jeszcze curry i natkę pietruszki. Warto dodać, że sól sypiemy na końcu, bo wtedy soczewica szybciej zmięknie. Nie trzeba wymieniać wody, bo najlepiej jest soczewicę gotować z przyprawami wtedy przejdzie smakiem.
hipiszon Mar 26, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas