7739 przepisów wegetariańskich
w tym 4927 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta lub dip słonecznikowy - przepis podstawowy i propozycje smaków

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja zamoczone ziarna blenduję bez wody, a następnie dolewam jej tyle, by uzyskać odpowiednią konsystencję. Do chleba najbardziej lubię z koncentratem pomidorowym albo z wodą z kiszonych ogórków i łychą płatków drożdżowych, ale wtedy już nie jest raw. Za to jeśli dodacie więcej wody, czosnek i oregano, otrzymacie pyszny surowy sos czosnkowy :)
nasse Jun 6, 2013

Bardzo smaczne, aczkolwiek jak dla mnie za rzadkie wyszło (a dodałam o wiele mniej wody niż ilość ziaren) także polecam uważać :)
eleventhbubble Jun 15, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas