7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Gofry na maśle orzechowym i mleku kokosowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

mleko kokosowe - takie kupne w puszce? jeśli tak, to trzymać wcześniej w lodówce? użyć części płynnej czy stałej?
lukier Nov 25, 2014


Troszku tłuste te gofry, ale pieką się fajnie i są smaczne :) A to nasz debiut - nie dość że z goframi, to od razu wegańskimi!
kasiarka Nov 16, 2011

Ciasto wychodzi chyba troszkę za gęste, za to gofry bardzo ładnie się pieką, są chrupiące z miękkim środkiem. Spodziewałam się mocniejszego smaku orzechów i kokosa, zamiast tego gofry smakują jak omlet :) Nie spodziewałam się, że zjem omlet w moim wegańskim życiu! Naprawdę bardzo smaczne i nie są bardziej pracochłonne od "zwykłych" gofrów. Polecam!
losbimbos Nov 12, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas