7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Enchilada ze szpinakiem i sosem pieczarkowo-pomidorowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

okolo 250 gram, ale nic sie nie stanie jezeli dodasz 150 albo 400 gram, dodaj tyle ile lubisz:)
agapotrykus Jul 3, 2012

"Pół paczki szpinaku" czyli ile?
~w. Apr 26, 2012

Szkoda, że nie ma przepisu na tortillę.
~aniab Aug 19, 2011

Kosztowało duuużo pracy :) Szczególnie robienie tortilli z mąki kukurydzianej ( nie kupuje syfu ze sklepów), wyszło smakowicie :) Następnym razem do pomidorów i pieczarek dodam fasole :)
~Marcin May 30, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas