7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szarlotka jaglano-ryżowa (bezglutenowa)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam to ciasto z małymi modyfikacjami:
- mąka kukurydziana zamiast ryżowej
- dodałam pół szklanki cukru i lekko przesypałam cukrem owoce
- dodałam lekko kwaśne śliwki bez skórek
- piekłam ok. godzinę
Warto uważać, żeby dolne brzegi nie wyszły grube.
A poza tym ciasto bardzo smaczne i zdrowe!
~Ewa S. Jul 28, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas