7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kiszone pomidory

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Jadłem dawno temu kiszone czerwone pomidory, były twarde i bardzo smaczne, a kwas to napój wybitnie smaczny. Przepisu nie zapamiętałem dokładnie i podjęte próby nie dały dobrych wyników. Myślę jednak, że przepis podany przez "majolika" będzie najlepszy i go spróbuję, bo tamte pomidory też były kiszone według rosyjskiego przepisu.
~grizly Nov 4, 2013


Właśnie otworzyłam pierwszy słoik i...myślałam,że mi nie wyszły bo takie miękkie,a okazuje się,że tak ma być!W smaku pyszne,wspaniale orzeżwiające.Poprzekrawałam je na pół i posypałam drobno pokrojoną cebulką,sól,pieprz i na świeży chlebuś z masłem!Sok ze słoika też super,a gdyby całą zawartość zmiksować...
kucharkalitewsk Jan 14, 2012

nigdy tego nie robilam
ale zaciekawil mnie ten pomysl
musze sprobowac
agnmid Jul 10, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas