7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

2 łyżki śmietany to za dużo czuć było samą śmietanę, więc dodałam nieco więcej jogurtu to wychodzi 25Oml jogurtu :) skoro 2 łyżki smietany :)
kajka Sep 29, 2010

Fajny przepis. Urozmaiciłam go sobie: bakłażana posypałam słodką papryką a do sosu dodałam oregano. Pychotka:)
dolores272 Jan 16, 2010

Tak naprawdę nie trzeba obierać bakłażana - skórka jest miękka po usmażeniu.
Kinga Jul 14, 2000

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas