7739 przepisów wegetariańskich
w tym 4927 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasztet z selera i pestek dyni

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

dalam duzo chilli i pieprzu cayene - mega pysznie, wyraziście a zdrowo ; troszke sie kupy nie trzyma ale na chlebek perfect :)
~megi_grabo Feb 23, 2014

Robiłem już kilka razy.Selera nie rozgotowuję,zostawiam go na pół twardego a jeśli wyjdzie z niego woda,to następnie dodaję bułki tartej.
Sól,pieprze ziołowy zalecam zamiast czarnego.Pestki dyni można zblendować razem z selerem i jest okey.
Prosty przepis a jaki smak :)
Pan Ładny Dec 11, 2013

Dobry na kanapki a sam jeszcze lepszy :)
sunflower_ren May 13, 2011

Mnie nie zachwycil, "rozciapany" jakis, niski i mdly w smaku.
Ireth Mar 7, 2011

Pycha, robilam ten pasztet juz kilka razy i zawsze wracam do tego przepisu. Pestki z dyni dodaja tak jakbym "miesnego" smaku i nikt nie chcial mi uwierzyc ze pasztet jest weganski :)
~Monika Jan 22, 2011

Miałam, niestety, za mało pestek dyni, więc nie czuło się ich zbytnio. Ale i tak bardzo smaczne - polecam.
olgwie Apr 2, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas