7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chrupiąca granola z wiórkami kokosowymi i innymi bakaliami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Na szczęście miód można, zgodnie z przepisem, zastąpić słodem. Przepis jest jak najbardziej wegański.
patrycccja 2010-08-30 10:03:51.247

Miód nie jest składnikiem wegańskim. Przepis powinien być oznaczony jako dieta wegańska plus miód
~Olga 2010-08-28 00:12:24.487

Nie zachwyciło mnie. Pierwszy raz robiłam, może trochę za mocno spiekłam? Strasznie długo trzeba piec według tego przepisu. Mieszałam/przewracałam setki razy, zmniejszałam temperaturę coraz bardziej (mam piekarnik z termoobiegiem), ale i tak się trochę spiekło. Przez to w smaku nie jest tak słodkie, chwilami nawet gorzkawe. Dobre, ale spodziewałam się czegoś lepszego. Prawdopodobnie to moja wina. Popróbuję jeszcze, kiedyś może dojdę do perfekcji ;)
Srebrna 2008-08-16 20:40:17.162

Pyszna wyszła ta granola. Co prawda nie miałam orzechów i wiórków kokosowych, ale dodałam migdały, sezam, słonecznik, rodzynki, siemie lniane i jest mniaaaaaaaaaam. polecam
~Julcia79 2005-11-04 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas