7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos czosnkowy "majonezowy"

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

wypróbowałam ten sos jako dodatek do pizzy. Jak dla mnie super! trochę zapieka sie, konsystencję ma jak hmm miękkie tofu i dość intensywnie smakuje czosnkiem. No i w przypadku jak go zapiekamy mąki dajemy kilka łyżek (bez mąki sie nie zapiecze). No i nie ma już surowej mąki, a i pizza atrakcyjniejsza:)
veganjihad 2011-05-20 16:43:27.287

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas