7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofu

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Trochę za mało przyprawiłam, ale wyszło pyszne - następnym razem nie będę się tak bać imbiru :)
czemutotak Mar 26, 2015


Pierwsze moje podejście do makaronu ryżowego, imbir w dużej ilości też mnie niepokoił ale danie wyszło przepyszne!
enJoy Oct 14, 2014


Pyszne! Polecam :)
Marcela Nov 3, 2013


pycha!:)
Dreu Sep 2, 2013

Zaskakujące jak można wyczarować tak dobre danie w tak krótkim czasie!
~Olkita Aug 28, 2013


naprawdę dobre :)
karen657 Oct 14, 2012


super! ;)
DolceVita Sep 22, 2012

barzo smaczne,co prawda zastapilam zwykle tofu wedzonym,wyszlo pychotka
gaga1 Aug 20, 2011

Jakie dawaliście ilości szpinaku, makaronu i tofu?
sunflower_ren Jan 26, 2011

bardzo smaczne, mimo że zawsze byłam uprzedzona do imbiru tym razem postanowiłam zaryzykować i wyszło wspaniale!
Mała Kaczka Jun 1, 2010

Zrobiłam. Połączenie jest bardzo dobre. Ten makaron ryżowy dodał niesamowitej lekkości całej potrawie, bardzo wszytko do siebie pasowało :)
kordonia Feb 7, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas