7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Cukinia w panierce (w cieście)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Naprawdę dobre!
zielenieję Sep 8, 2014


Pyszna :)
jakubezmiensny Mar 16, 2014

Pycha! Do tej pory taplałam cukinię w jajku, albo w wodzie, ale to jest duzo lepsze! i dzięki za ten patent z posoleniem panierki, zawsze soliłam cukinię i wychodziła mi niedosolona, poza tym cukinia puszczała wodę i panierka się nie trzymała. Mój mąż nie jest weganinem, więc zjadł z rozpuszczonymi plasterkami żółtego sera na wierzchu i sosem pomidorowym. Dzięki wielkie za ten przepis! :)
~Aga Jul 3, 2011

Pychotka ! Ja dodałam do mąki czosnek granulowany, sól, pieprz ziołowy i oregano, mniam.
~Ilona Jun 26, 2011

Zrobiłem, ale trafiła mi się jakaś niedobra cukinia :(
~jedi Sep 18, 2010

Ja do tego ciasta z mąki dodałem kilka posiekanych listków bazylii i szczyptę pieprzu ziołowego, co dało tyle, że wcale mdłe nie było. Polecam!
~skolopendra Aug 29, 2010

A ja uwielbiam smak cukinii! najlepiej tylko z sola, ew bazylią, mniam.
~ksz Oct 10, 2007

mi smakuje :) ale wiesz, ja wybredna smakowo raczej nie jestem - ważne, by było wegańskie i tyle ;)
~en Sep 28, 2007

En, mam pytanie, smakuje Ci taka cukinia?? Nie wiem czemu, ale dla mnie cukinia jest zawsze, choćby nie wiem jak doprawiona, bez smaku. Pytam tylko z ciekawości, pewnie mam już tak wyparzone gardło, że nie dociera do niego smak subtelnych w smaku potraw :)
~Kaśka Sep 5, 2007

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas