7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja dodalam troche mniej tahini, bo nie chcialam, by zdominowal smak baklazana. Przepis b. dobry, a dip smaczny i prosty w przygotowaniu, polecam.
Ireth May 13, 2013

Baaardzo dobre :) Na początku pomyślałam, że dobre, ale hummus zdecydowanie lepszy. Jednak im dłużej próbowałam, tym bardziej mi smakowało :) Baba i hummus różnią się nie tyle konsystencją, co gładkością. Oba pycha! Genialne z pieczywem i pomidorem.
patrycccja Jun 22, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas