7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Guacamole - dip/pasta awokado z oliwkami i pomidorem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Aha, za to kiełki czerwonej kapusty dorzuciłam, bo jakaś resztka w kiełkownicy została. Z takimi pastami łatwo poeksperymentować i ciężko cokolwiek popsuć ;).
Lady_A Apr 1, 2012

Pyszna i szybka do zrobienia pasta. U mnie bez pomidora - pewnie nie miałam akurat i bez cebuli - na nią chyba ówczesny brak ochoty.
Lady_A Apr 1, 2012

Smaczne wyszło:) szkoda tylko, że nie było więcej;)
jazgottt Feb 8, 2011

Zrobiłam z zielonymi oliwkami, pycha! Robiłam tą pastę już wcześniej, ale średnio przypadła mi do gustu, a dziś po kolejnej próbie stwierdzam, że jest super:D
sunflower_ren Sep 17, 2010

Wszystko ok, poza tymi oliwkami - nie ma ich w oryginalnym meksykańskim przepisie i nie pasują do guacamole.
~http://smakowite.com/ Sep 7, 2010

pyszne, chociaz ja trafiłam na niedojrzałe avocado i po zmiksowaniu wyszło bardzo gorzkie, wiec dodałam serek naturalny i posłodziłam, a reszte według przepisu i wyszło pyszne ;)
szatanowa Dec 31, 2008

pychotka!
per6 Dec 18, 2008

Żeby awokado nie ściemniało można pokropić je sokiem z cytryny :)
hathayoga Aug 24, 2008

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas