7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paprykarz (pasta ryżowa z soczewicą)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

eh,jak dla mnie wyszło nie smaczne. A szkoda bo już się cieszyłam że coś podobnego do paprykarza z Sante wyjdzie.
amanda3601 2013-01-09 00:24:02.203


Paprykarz rzeczywiście w jakimś stopniu przypomina oryginalny rybny...:-) Ogólnie bardzo dobre smarowidło, z białym pieczywem pyszne!
Iwo-na 2012-08-06 16:29:19.778

Eeeeh... Nie mam koncentratu... :c
Greeney 2012-07-13 02:10:10.528

aaaa... pyszne :) nie mogę oderwać się od michy :P
andrzejbogacki 2011-02-22 23:10:05.081

Bardzo fajny przepis.Nie spodziewalem sie ze tak bardzo bedzie w smaku przypominal tradycyjny paprykarz. Jak dla mnie trzeba dodac troche oliwy lub oleju (kto co lubi) bo jest troche za suchy. Polecam ten przepis.
~turiam 2010-12-04 14:46:30.638

bardzo dobry ;-) dodałam łyżkę oliwy dla lepszej konsystencji. Dzieki za przepis!
sokovirufka 2010-06-14 16:17:05.488

Cudne!Dodałam tylko więcej koncentratu pomidorowego !
~atoja 2009-09-27 17:25:32.975

calkiem smacznym tylko zrobilam z soczewicy czerwonej, dodalam bazylię, i sam koncentrat pomidorowy bez ketchupu, i świezą papryczkę ostrą;)
Silverka 2008-11-02 18:03:51.107

szybkie i banalne w przygotowaniu, a z pieczywem swietne. pycha!
~olya 2006-07-17 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas