7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Na niby pasta z ryby

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Mieszane uczucia... Niby dobra, a jednak mogłaby być lepsza :) Zrobiłam z tofu Polsoi, które samo w sobie jest smaczne - gdyby tofu było słabsze, byłoby gorzej. Tak czy siak pasta jest zdecydowanie smaczniejsza, kiedy doprawiona tak jak puszka.pl/przepis/7755-tofu-pasta_o_smaku_wedzonej_makreli_.html
Ogólnie jednak do kanapek smaczna, zwł. pod warzywa czy ogórki kiszone, i wymaga jedynie drobnego rozrzedzenia, żeby łatwiej się rozsmarowywała :)
patrycccja Jan 5, 2014

jak pasta z ryby to moze cebuli, pietruchy? i nie wiem, oleju coby suche nie bylo?
~ksz Oct 13, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas