7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Aromatyczny bakłażan w warzywniku

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Rzeczywiście, przy smażeniu ich piewrszy raz rzeczywiście okropnie nasiąknęły tłuszczem. Zastosowałam patent, na jakim często przyrządza się naleśniki, aby były delikatne i nie za tłuste. Zamiast wylewać olej na patelnię, biorę kawałek watki (są też specjalne kuchenne pędzelki do tego celu), nasączam go olejem i smaruję powierzchnię. W ten sposób na patelni będzie minimalna warstewka tłuszczu, żeby usmażyć bakłażana i żeby jednocześnie nie przesiąkł on tłuszczem.
~Lasti Jul 3, 2005

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze w ten sposob smazony baklazan obrzydliwie nasiąka tluszczem, masz na to jakis sposob?
~kie Jun 10, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas