7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Diabelskie spaghetti [Spaghetti indiavolati]

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

tak bazylia jak najbardziej przeciez do pomidorów i makaronu. a te oliwki to nie za czybko? razem z pomidorami od razu? a no i to przegryzanie się...mimo iz może być potem smaczniejsze to nie powinno się odstawiać potrawy na 'kilka kodzin'. najlepiej zjeść od razu przed rozpoczęciem się prosesu gnilnego, a ten następuje dość szybko(mimo iż sie tego nie czuje) ;)
bazgrou 2006-09-03 00:00:00.0

mmm, ja najpierw podsmazylem troche posiekanej cebulki do sosu ,a na koncu dodalem oregano. Na gore potarty parmezan i zyc nie umierac ;-)
~nieZgood 2005-05-14 00:00:00.0

spagetti wyszło pyszne, mąż się zajadał.Dodatkowo jeszcze dodałam bazyli, nawet pasowało.
autor anonimowy 2004-03-21 00:00:00.0

pycha tylko syra brakuje, ale wiem ze nie jecie sie brzycicie róbcie co chcecie a ja dodam sobie odrobinke parmezanu wtedy bardziej treściwe
autor anonimowy 2004-01-18 00:00:00.0

zartujesz? semolina i woda do sklad wiekszosci makaronow, zwl.wloskich. niektore jako barwnik maja kurkume. a jedynie nieliczne w skladzie faktycznie maja jajka - a i to w ilosciach homeopatycznych ;)
autor anonimowy 2003-12-04 00:00:00.0

Hmmm..z tego,co wiem,to makaronek(czyli spaghetti tez)z jajek sie robi miedzy innymi..wiec chyba srednio weganskie to jest..:)
~rogue 2003-11-30 00:00:00.0

mniam. pycha. lubie makaronik!
~bogo 2001-06-27 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas