7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa z bambusa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Szczypiorek to może ożywić :D
~Beata Feb 11, 2017

Proponuję troszeczkę mniej białka (myślę, że 1 jajko swobodnie wystarczy). Także przy samych, jakie napisała "wegańska" zupa może być za mało słona - ale sama napisała, że to wersja łagodna.

Dla osób chcących mieć wersję bardziej słoną, proponuję dodawać już samej soli do smaku - nie kontrolować smaku "Jarzynką" :)

Ciekawi mnie jakby spisała się wersja na jakimś bulionie (zamiast wody z Jarzynką). Pewnie też byłaby smaczna!
~Krzysiek Oct 16, 2010

ŚWIETNY PRZEPIS, DZIĘKI, JA DODAŁAM DO GOTUJĄCEJ SIE ZUPY BIAŁKO Z 2 JAJEK, ZUPKA NABRAŁA BAŁYCH FARFOCLI TAK JAK JADŁAM W RESTAURACJI SAJGON. SZCZYPIOREK MUSI BYĆ, POPRAWIA SMAK. DODAŁAM RÓRNIEŻ PIEPRZ. :) DZIEKI WIELKIE, JESTEM SZCZĘSLIWA, ZE NIE MUSZĘ PŁACIĆ 6 ZŁ ZA MAŁĄ MISECZKĘ ZUPY W RESTAURACJI, TERAZ MAM CAŁY GANEK DLA SIEBIE :D
agrafka_7 Jun 19, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas