7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ryż po filipińsku - na bulionie i czosnku

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Genialne! Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam wszystko na raz.
I faktycznie,smak czosnku jest subtelny, mimo że dałam ząbek więcej niż w przepisie.
Na pewno nie robie tego ryżu ostatni raz :)
amanda3601 Jan 7, 2013

Co przwda przypaliłam (moja wina) ale ryż jest fantastyczny i faktycznie smak czosnku niezwykle subtelny POLECAM
autor anonimowy Jun 20, 2006

Spobuje upitasic. Napewno bedzie pycha :) Do tego dodam jeszcze sos słodko-kwasny.
~asana. Oct 27, 2004

Przyznam szczerze,że jestem fanką smażonego ryżu. Znam wersję indyjską, czyli ryż smażysz na oliwie i dodajesz kurkumy, co nadaje potrawie orientalny smak i ładny kolor.
autor anonimowy Aug 12, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas