7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Ryż po filipińsku - na bulionie i czosnku- Komentarze do przepisu -
Co przwda przypaliłam (moja wina) ale ryż jest fantastyczny i faktycznie smak czosnku niezwykle subtelny POLECAM
autor anonimowy Jun 20, 2006
Spobuje upitasic. Napewno bedzie pycha :) Do tego dodam jeszcze sos słodko-kwasny.
~asana. Oct 27, 2004
Przyznam szczerze,że jestem fanką smażonego ryżu. Znam wersję indyjską, czyli ryż smażysz na oliwie i dodajesz kurkumy, co nadaje potrawie orientalny smak i ładny kolor.
autor anonimowy Aug 12, 2004 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
I faktycznie,smak czosnku jest subtelny, mimo że dałam ząbek więcej niż w przepisie.
Na pewno nie robie tego ryżu ostatni raz :)
amanda3601 Jan 7, 2013