7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Brokuły z makaronem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Istnieją przecież masła wegańskie...
~Martyna Oct 4, 2013

masło też mnie zdziwiło, ale napisała też inne tłuszcze... więc może być
~joanna Jul 6, 2013

to ma byc weganska potrawa? z maslem? nie wprowadzajcie ludzi w blad..
~ona Jun 9, 2013

Robię to na obiad, jak brakuje mi energii na dłuższe gotowanie. Wymieszany z brokułem makaron polewam sosem pomidorowym z ziołami - pychota!
stylelife Sep 22, 2012


pychotka :) ja dodalam jeszcze serek topiony :]
wisniowa May 30, 2011

Gotować brokuły w wodzie? Mmm, nie podoba mi się ten pomysł :/ Wolę podobny, ale o wiele lepszy przepis: puszka.pl/przepis/2502-makaron_z_brokulami_i_czosnkiem.html - i jeszcze prostszy! Mniej pracy i zmywania :) Polecam :)
~dynia Sep 19, 2009

Szybkie, proste, tanie, pyszne! - rewelacja ;)
~alicja Sep 18, 2009

rewelacja :)
malolata71 Aug 14, 2009

pyszne ! naprawdę polecam :D
debaxd Jun 11, 2009

bardzo smaczne
olgwie Apr 10, 2009

Ale przecież najzwyklejsza Lubella jest wegańska!
Czy ja nie umiem czytać składu?
Olga Jan 30, 2009

pycha!
kasioslaw Sep 3, 2008

ok, dzięki :D Ostatnio trafiłam właśnie na taki makaron durum, był nawet w supermarkecie. pozdrawiam! :)
~Eds Jan 18, 2007

Dobry makaron jest jak najbardziej z jaj. Przynajmniej taki polski, tradycyjny naszych prababek.
A włoski oczywiście z pszenicy i wody.
~MaUy May 10, 2006

Eds- w każdym sklepie ze zdrową żywnością można kupić makaron bezjajeczny dla wegan.
autor anonimowy May 9, 2006

Dobry makaron składa się zwykle z pszenicy durum. Wyłącznie. Jajka? Nic z tych rzeczy!
~Ewa HK May 5, 2006

Em...to jest dieta wegańska, tak?
Co tam robi makaron?
:>
~Eds May 5, 2006

Rzeczywiscie wychodzi zawsze. Pomylilam kolejnosc dodawania skladnikow i to nie mialo zadnego znaczenia. Bylo pyszniaste. I niewegetarianie sie zachwycali.
~bołta Sep 21, 2005

niom ;)
~malutka Apr 23, 2005

nie wiem, co takiego jest w tej potrawie, zawsze wychodzi, nawet antytalentom kulinarnym, i jeszcze wszystkim smakuje:))generalnie pychota!
~zebra Jul 24, 2004

jeśli do roztopionego masła lub oliwy dorzucimy łyżkę pesto danie robi się jeszcze lepsze
~żuczek May 12, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas