
7745 przepisów wegetariańskich
w tym 4932 wegańskich
w tym 4932 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Bakłażany z woka- Komentarze do przepisu -
nalezy wybrac mlode baklazany wowczas nie musza puszczac soku i nie sa gorzkie
i lepiej wybrac meskie niz zenskie bo nie maja pestek :)) Arielka arleta Apr 20, 2005
Tylko raz skusiłam się na bakłażana - i posoliłam, i odsączyłam i... wyrzuciłam. Nie dało się go zjeść, tak był gorzki.
~mama Jan 26, 2005
również solenie bakłażanów nie jest konieczne - soli się bakłażany które mają gorzki posmak, a takie rzadko trafiają do Polski :)
~kasia 25 Jan 10, 2005
nie polecam smażenia bakłażana - strasznie dużo wchłania tłuszczu.
~kasia25 Jan 10, 2005
Baklażany należy posolić, aby puściły sok, który następnie usuwamy. W ten sposób pozbywamy się właściwej bakłażanom goryczki.
~Iwonna Jun 17, 2004 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy Sep 15, 2005