7745 przepisów wegetariańskich
w tym 4932 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany z woka

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

o własnie czekam aż puszczą sok, i aż drże ze strachu czy nie będą gorzkie:)
autor anonimowy Sep 15, 2005

nalezy wybrac mlode baklazany wowczas nie musza puszczac soku i nie sa gorzkie
i lepiej wybrac meskie niz zenskie bo nie maja pestek :))
Arielka
arleta Apr 20, 2005

Tylko raz skusiłam się na bakłażana - i posoliłam, i odsączyłam i... wyrzuciłam. Nie dało się go zjeść, tak był gorzki.
~mama Jan 26, 2005

również solenie bakłażanów nie jest konieczne - soli się bakłażany które mają gorzki posmak, a takie rzadko trafiają do Polski :)
~kasia 25 Jan 10, 2005

nie polecam smażenia bakłażana - strasznie dużo wchłania tłuszczu.
~kasia25 Jan 10, 2005

Baklażany należy posolić, aby puściły sok, który następnie usuwamy. W ten sposób pozbywamy się właściwej bakłażanom goryczki.
~Iwonna Jun 17, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas