7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szybkie kotlety z białej fasolki

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

"2 lyżki płatków?" "jeżeli będą za gęste" ?nie wiem, czy moje produkty są zawsze jakieś inne, ale ja musialam dać dwie szklanki, żeby kotleciki w ogóle się lepiły. Jak Wy to robicie?
~ola 2013-04-27 20:26:50.471

Wiecie co? Bo takie kotlety wciągają zabójczą ilość tłuszczu i dlatego się rozpadają. Warto je obtoczyć w cieście naleśnikowym,wtedy w bułkę tartą i na patelnię. Albo wrzucić do piekarnika - też się zapieką i będą w całości :)
~Kasia 2011-10-25 15:26:59.867

mi nigdy nie wychodza kotlety z ugotowanej do miekkosci fasolki, bo wlasnie sie rozpadaja przy smazeniu. zawsze robie jak falafel, z namoczonej.
~ksz 2011-10-04 20:45:54.302

jak robilam falafela z fasoli to tez sie rozpadl...
fasolka 2011-10-03 14:18:12.887

Bardzo dobre kotleciki, choć rozpadły mi się na patelni podczas smażenia. Być może zrobiłam coś źle.. :)
ryfka 2011-10-03 12:25:10.177

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas