7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ghee - klarowane (oczyszczone) masło

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Stosowane do agnihotry :)
~ghee Feb 1, 2014

Do czego to potem używać? DO JEDZENIA
~mick May 7, 2012

Maslo ghee stosuje od kilku juz lat do smazenia. Potrawy na nim smazone na tym maja zupelnie inny, niepowtarzalny smak i zapach. Tyle tylko, ze nie musze go sam robic jako ze mieszkam w USA i kilka mil od mojego domu w NJ jest miejscowosc Iselin, w ktorej mieszka bardzo wielu Hindusow. W sklepach prowadzonych przez nich mozna dostac wiele roznych gatunkow ghee. Nie jest drogie 1,5 kg sloik kosztuje ok 20 USD. Pzdr.
~Ya-nek Nov 29, 2011

jak w opisie "Wszelkie produkty smażone na ghee mają szczególny smak"
~ksz Jul 18, 2011

No wszystko fajnie ale do czego to potem używać?
wegetarianka Jul 15, 2011

ja również polecam! bardzo fajna sprawa!
~positive_vibes Jul 5, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas