7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ghee - klarowane (oczyszczone) masło

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Stosowane do agnihotry :)
~ghee 2014-02-01 22:32:34.719

Do czego to potem używać? DO JEDZENIA
~mick 2012-05-07 08:55:49.108

Maslo ghee stosuje od kilku juz lat do smazenia. Potrawy na nim smazone na tym maja zupelnie inny, niepowtarzalny smak i zapach. Tyle tylko, ze nie musze go sam robic jako ze mieszkam w USA i kilka mil od mojego domu w NJ jest miejscowosc Iselin, w ktorej mieszka bardzo wielu Hindusow. W sklepach prowadzonych przez nich mozna dostac wiele roznych gatunkow ghee. Nie jest drogie 1,5 kg sloik kosztuje ok 20 USD. Pzdr.
~Ya-nek 2011-11-29 02:52:26.29

jak w opisie "Wszelkie produkty smażone na ghee mają szczególny smak"
~ksz 2011-07-18 12:55:28.5

No wszystko fajnie ale do czego to potem używać?
wegetarianka 2011-07-15 15:53:06.462

ja również polecam! bardzo fajna sprawa!
~positive_vibes 2005-07-05 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas