7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pokrzywy w majonezie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Proponuję sparzyć pokrzywy przed posiekaniem i dodaniem reszty składników. Ktoś mi kiedyś powiedział, że robi się tak aby nie parzyły. Przepis dobry, właśnie jestem w trakcie degustacji:) Pozdrawiam:)
~Lynne Apr 21, 2007

jak dla mnie to awangardowe trochę:> nigdy wcześniej bym nie pomyślał że pokrzywy są jadalne. na pewno coś napiszę jak kiedyś spróbuje :)
~noodle May 26, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas