7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kjopołu - "zielony kawior" z bakłażanów z natką i czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Aby baklazan nie zamienial sie w bombe piekarnikowa nalezy go pozadnie ponakluwac ;-P ;-D
~czerwona stopa Mar 18, 2005

zdecydowanie papryka rządzi :) wszystko smakuje rewelacyjnie, jesli zamiast w piekarniku opiecze się to na płytach piecyka elekrtycznego.... ale ostrzegam że to dużo bardziej pracochłonne i cały dom zadymiony :) ale za to bakłażan nam nie wybuchnie w piekarniku (ciężko się czyści :P) p.s. im więcej czosnku tym lepiej :D
Lilala Feb 23, 2005

hejka :) jestem z półwyspu bałkańskiego i muszę stwierdzić że zapomniałaś/zapomniałeś o PAPRYCE! cóż to za kjopoołu bez przypieczonej i obranej papryczki (najlepiej i zielonej, i czerwonej ;)
kocham to! :p
~deedeebg Jan 12, 2005

Smakowitosc:) NAtomiast chyba nie jest to dla 8 osob:) Albo mi sie baklazany skurczyly nadmiernie, albo jestem zarlok - jak dla mnie to porcja dla 4.
autor anonimowy Dec 8, 2004

można jeszcze dodać drobno posiekane czarne oliwki i pomidorka bez pestek! pyszne! wyrafinowane w smaku,śmiało można podać gościom na przystawkę.
~saruh Dec 14, 2002

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas