7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

"Sajgonki" z ciasta francuskiego z duszonymi warzywami, kiełkami i groszkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ostatnio bardzo je polubiłam , szczególnie te akurat bez mięsa. Jakoś staram się samemu całkowicie z niego zrezygnować. Super mi pasuje dodatki z pietruszką, marchwią, mogą być grzyby i super też pasuje dobrze ugotowany ryż. Także warto spróbować z dobrym pieczonym jabłkiem. Warto z tym eksperymentować od siebie dodam też takie nietypowe pomysły www.open-youweb.com/jak-zrobic-sajgonki/ tego ostatniego nie polecam bo jest dziwny.
~Agnieszka 2016-03-18 22:33:02.782

Bez przesady-bardzo często używa się półproduktów również w przepisach- choćby zwykły koncentrat pomidorowy- teoretycznie też można go zrobić samemu.
~koala 2005-10-10 00:00:00.0

pozostaje pytanie skad wziac "mrozone ciasto francuskie" - bo jesli kupic (a z braku przepisu na ciasto francuskie zakladam, ze tak), to przepis mija sie z celem - przy zalozeniu, ze skladniki bardziej skomplikowane mozna po prostu kupic, to najprostszy przepis na sajgonki wyglada tak: "odgrzac mrozone sajgonki" - (przepis mojego autorstwa - mozecie go zamiescic osobno ;-).
~p-t-w 2003-03-24 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas