7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sojowo-wielowarzywny pasztet Joanny

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

czy soję można zastąpić grochem/soczewicą lub tp ?
terefere Oct 30, 2013


Pasztet wyszedł mi dość miękki, do smarowania, a nie do krojenia. Następnym razem bardziej bym go zagęściła i chyba dodała więcej soi w stosunku do warzyw.
kasiarka Dec 23, 2011

dodaje oj dodaje, u mnie zawsze taką opaloną do rosołu sie wrzucało. mozna i do innych wywarów;)
~MEDeah Feb 27, 2007

dla aromatu oczywiscie! kiedys na wsiach krazki cebuli kladlo sie na kuchnie (taka kaflowa). teraz kuchenki sa gazowe, wiec cebule sie opala na ogniu. oczywiscie nie jest to konieczne, ale faktycznie dodaje aromatu :)
autor anonimowy Jan 17, 2005

Dlaczego cebule opala sie nad gazem?
~olammas Jan 10, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas