7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Papryka faszerowana kuskusem, cukinią i pomidorami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Papryki zapiekłam (w naczyniu żaroodpornym, podlane bulionem warzywnym) w piekarniku, warzywa podsmażyłam na patelni (pominęłam cukinię), a zamiast kuskusa dałam kaszę jaglaną przyprawioną sosem sojowym. Wyszło boskie, zwłaszcza z sosem stylizowanym na keczup z cukinii ;). Do tego sałatka z dressingiem ziołowym - MNIAM! :)
TNT Aug 23, 2013

zapomniałam dodać kuskus, ale też wyszło dobre ^^ zamiast tego dodałam mozarellę :)
mutma Nov 21, 2012

genialny przepis. pominęłam mikrofalę, dodałam białą fasolę z puszki, dużo oliwek i na koniec spore kawałki sera wegańskiego (redwood). Polecam, przepyszne!
~joanna j Jul 30, 2008

to mozesz robic w piekarniku albo innym piecyku, mikroafala tez jest ok w warunkach studenckich
~ola Nov 13, 2007

mikrofala?? fuj.
~aska Nov 10, 2007

wow 6 zabkow czosnku? ale sie zieje po tym:)

ja robie troche inny farsz: kasza gryczana lub jeczmienna, cebula podsmazana z papryka( wrzucane razem na patelenie w jednym czasie) kukurydza (albo cieciorka), przyprawy i nadziewac papryke.
~cieciorka Nov 17, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas